Petrokor d.o.o.

Tehnički pregled i registracija vozila

Petrokor d.o.o. autoperionica

Najsavremenija samouslužna autoperionica

Petrokor “CAR WASH” koristi “Christ” autoperionice i pruža Vam mogućnost brzog, kvalitetnog i povoljnog pranja.
  • Na raspolaganju su 5 zatvorenih bokseva i jedan otvoreni boks za pranje tesko zaprljanih vozila (boks broj 6).
  • U svim boksevima za pranje nalazi se program sa toplom vodom do 70 stepeni celzijusa, kao i puške sa visokim pritiskom od 100 bara.
  • Time se omogućava otklanjanje nečistoća bez mehaničkog kontakta, čime se izbegava oštećenje laka i boje automobila.
  • Pored 7 različitih programa, za ispiranje se koristi filtrirana voda sa rezervnom osmozom visokog kvaliteta, koja ne zahteva naknadno brisanje vozila, i ne ostavlja tragove sušenja.
  •  Pored 7 različitih programa za pranje i ispiranje vozila, nalazi se i 6 usisivača za unutrašnje čišćenje vozila.
  • Koristimo originalnu Nemačku hemiju, koju proizvodi jedan od najpoznatijih brendova u svetu “Christ”.

Bankomat koji vraća kusur

Autoperionica poseduje najsavremeniji Payten bankomat na kome možete plaćati platnim karticama, kešom u apoenima od 100din, 200din, 500din, 1000din, 2000din, koji nakon transakcije vraća kusur. Cena jednog žetona je 100din, i na kupljenih 10 korisnik dobija jedan žeton gratis.

XXL Bubble Gun* NAŠA PREPORUKA

Snažna pena za rastvaranje prljavštine na felnama i vozilu. Vreme delovanja maksimalno 30 sekundi. Koristi se pištolj sa zelenim crevom. Za BRZO pranje vašeg vozila preporučujemo program Bubble Gun, koji se nanosi na vozilo, zatim sačekati 30 sekundi, nakon toga koristiti ispiranje osmoznom vodom odnosno programom broj 5.

Meko pranje sa četkom

Uklanjanje prljavštine korišćenjem mekane četke sa toplom vodom i šamponom. Nalazi se u otvorenom boksu broj 6 koji je pogodan za manja teretna vozila. Koristi se četka sa crvenom cevi. Odlicno delovanje na teško zaprljanim vozilima. Visoko kvalitetno pranje.

Pranje pod viskim pritiskom

Uklanjanje grube prljavštine pomoču jakokg mlaza pod visokim pritiskom (100bar), koristi se pištolj sa plavim crevom uz rastojanje od 30cm. Temperatura tople vode je do 70 stepeni celziusa. Brzo efikasno i visokokvalitetno pranje.

Vrući vosak

Visokokvalitetno sredstvo za postizanje sjaja sa formulom za zaštitu laka. Pogodno za očuvanje vrednosti Vašeg vozila. Koristi se pištolj sa plavim crevom.

Ispiranje do sjaja bez mrnja - Osmoza

Dodatno ispiranje demineralizovanom vodom, za krajnji rezultat bez mrnja. Koristi se pištolj za prskanje sa plavim crevom. Držite minimalno rastojanje od 30cm! Voda koja ne ostavlja nikakve tragove na vozilu.

Naša preporuka za vrhunsko pranje vozila, jeste korišćenje Bubble Gun pene, i ispiranje osmoznom vodom.